Verksamhet för stall

Är du hästägare? Det är bland det mest underbara att ha en egen häst, eget stall och kanske du kan få snurr på hästuppfödning om du har egna hästar? Att ta hand om hästar är ett av världens roligaste jobb. Hästar är underbara kreatur och så kloka, individuella och helt enkelt jättefina. Att få vara med hästar, rida på hästar, tillsammans lära sig nya saker ger mening åt tillvaron. Jag tror att alla som får umgås med hästar antingen som ryttare, tävlar med hästar mår bäst. Vi är ju människor som hör ihop med djur på något sätt. Det sägs ju att om du har husdjur så mår du bättre än dem som inte har några husdjur. Djuren gör ju något med oss. Människor med husdjur blir mer empatiska. Blir gladare, mindre sjuka och mindre stressade. Det är otroligt vad de kan göra med oss.

Vill du få snurr på hästuppfödning?

Att ägna sig åt hästuppfödning är bra men också otroligt arbetskrävande. Att föda upp hästar är som att sköta om hästar gånger 10. Hästarna ska få rätt insemination, ska få rätt foder och behöver tillsyn av veterinär för att hästuppfödningen ska bli bra. Det är nästan som att få egna barn när ens häst får föl. Det är lika intensivt och tar nästan lika mycket av ens engagemang och tid när ens egen häst får föl.

Erbjuder du ridning av hästarna också?

Om du erbjuder ridning av dina hästar så får du snurr på en ganska så lukrativ verksamhet. Det kostar en del för dem som vill rida på hästarna och många är villiga att betala det som krävs. Dessutom kan du få hjälp med ridning av hästarna. De får komma ut ur sina stall och mår bättre när de blir ridna. Se bara till så att allt fungerar och att eleverna får en bra ridlärare. Svårt att hinna med ekonomin för ditt stall? Varför inte anlita en redovisningsbyrå som kan ta hand om allt administrativt arbete för verksamheten?